Zeropainter - GFX


Showcase your Verve Art to all ages!
Image

Forum rules
Only post Jpeg images less that 256kb in size, or post a link instead! Keep it family friendly here, please!
User avatar

Site Admin

Posts: 4927

Joined: Sun Nov 10, 2013 1:38 pm

Post Fri Sep 28, 2018 9:56 am

Re: Zeropainter - GFX

Tihihihi, yehehes, yes, that's it, Tom, amazing how close those words are, isn't it! :lol: :ob ...nothing wrong with either! c:!
Here to help! :D
http://www.taron.de
System Info: NVidia Gforce GTX 970, 2x 8core Xeon (2.67 Ghz), Windows 7
User avatar

Posts: 290

Joined: Mon Jan 23, 2017 3:11 am

Location: Lima-Peru

Post Fri Oct 12, 2018 8:21 pm

Re: Zeropainter - GFX

I like the sort of cold cast shadows on the ground,
I couldn't have make them better,
I would tweak a bit the pose of the eagle though, n perhaps a bit of blur in the closer mountain base
congrats Zero,
did you managed the 5000px canvas on Verve?
if so? why did you moved it to PS?
congrats again, thanks advanced.
Facebook: https://www.facebook.com/gonnabdh
Portfolio: https://www.flickr.com/photos/eduardobedoya
System: Intel Xeon E5-2690, NVIDIA GeForce GTX 680M, Windows 8
Verve Wishlist:
- LS/H color pallete
- Brightness Knob
- Pressets(with icons)
User avatar

Posts: 994

Joined: Sat May 31, 2014 12:35 pm

Post Sun Oct 14, 2018 8:44 am

Re: Zeropainter - GFX

hey dear friend, no - my gtx 970 cant manage that, I used photoshop too, but used slices tool there and png import/export - buts its very weird that kind of workflow :roll:
my system: intel7 - 2600k, gtx 970, dualboot windows 7 64 bit / ubuntu 14.04 lts
my deviantartpage: http://zeropainter.deviantart.com/gallery
my youtube channel: zeropainter - ok, there are only 2-3 very short videos
User avatar

Posts: 290

Joined: Mon Jan 23, 2017 3:11 am

Location: Lima-Peru

Post Sun Oct 14, 2018 7:07 pm

Re: Zeropainter - GFX

I remenber Tartan suggested that once, I think should feel like working with tiles, ain't right? what was your Verve resolution.
what about your previous artwork, the one people running away from fire, I remenber you told me on FB, but I accidentally deleted the comment, what was your Verve resolution for that artwork??
thanks advanced. man.
congrats again.
Facebook: https://www.facebook.com/gonnabdh
Portfolio: https://www.flickr.com/photos/eduardobedoya
System: Intel Xeon E5-2690, NVIDIA GeForce GTX 680M, Windows 8
Verve Wishlist:
- LS/H color pallete
- Brightness Knob
- Pressets(with icons)
User avatar

Posts: 853

Joined: Fri Jul 25, 2014 11:12 am

Post Mon Oct 15, 2018 8:25 am

Re: Zeropainter - GFX

YES! Congrats Zero, very good result! c:! :ob
User avatar

Posts: 994

Joined: Sat May 31, 2014 12:35 pm

Post Mon Oct 15, 2018 1:12 pm

Re: Zeropainter - GFX

thnx, dear Lemi. @Eduardo with My GTX 970 I can work 3000x2000px very fluid (1-4 layers)

ca. 3000x4000 px seems to going to be laggy, 3000x4500px ... thats hard or impossible to paint.

Greater resolution if you resice / overpaint in Photoshop or if you work with Slicing Tool in Photoshop, but the last one is weird. :roll:
my system: intel7 - 2600k, gtx 970, dualboot windows 7 64 bit / ubuntu 14.04 lts
my deviantartpage: http://zeropainter.deviantart.com/gallery
my youtube channel: zeropainter - ok, there are only 2-3 very short videos
User avatar

Posts: 290

Joined: Mon Jan 23, 2017 3:11 am

Location: Lima-Peru

Post Tue Oct 16, 2018 4:42 pm

Re: Zeropainter - GFX

we are going to be the slice painters xDDD
btw, perhaps Verve could develop a feature similar to the currently F4 supported,
that could freeze your current painting, an let you paint on another slice, wo having to export to PS
so you can achieve higher resolution w same processor power,
maybe it is possible, hope Taron could cast some light on this idea(hopefully not too silly xD).
Hope he could read this.
congrats Zero again.
Facebook: https://www.facebook.com/gonnabdh
Portfolio: https://www.flickr.com/photos/eduardobedoya
System: Intel Xeon E5-2690, NVIDIA GeForce GTX 680M, Windows 8
Verve Wishlist:
- LS/H color pallete
- Brightness Knob
- Pressets(with icons)
User avatar

Site Admin

Posts: 4927

Joined: Sun Nov 10, 2013 1:38 pm

Post Tue Oct 16, 2018 5:21 pm

Re: Zeropainter - GFX

That is a possibility, but I'd want to try and find an even nicer solution for that. The big trouble is the fluid restriction to slices, you know. But well...I'll think up something! Good call, though! :ob
Here to help! :D
http://www.taron.de
System Info: NVidia Gforce GTX 970, 2x 8core Xeon (2.67 Ghz), Windows 7
User avatar

Posts: 994

Joined: Sat May 31, 2014 12:35 pm

Post Tue Oct 16, 2018 5:38 pm

Re: Zeropainter - GFX

Sounds good, but by the way ... in some cases Photoshop (I use good old CS6) have on my system much much more lagg - great brushes or the smudgetool can be very laggy in photoshop - especially with large Brushes. And 6000px are in photsohop are for my systrem also bad. :roll:

And similar brush size in VERVE => big brushes or Smudge => no problem :beer: :beer: :beer: :beer:
my system: intel7 - 2600k, gtx 970, dualboot windows 7 64 bit / ubuntu 14.04 lts
my deviantartpage: http://zeropainter.deviantart.com/gallery
my youtube channel: zeropainter - ok, there are only 2-3 very short videos
User avatar

Site Admin

Posts: 4927

Joined: Sun Nov 10, 2013 1:38 pm

Post Tue Oct 16, 2018 6:00 pm

Re: Zeropainter - GFX

Tihihihihi, I know, right!? 8-)
...try to make a brush in Photoshop WITH an image as big as the image and a brush at size of the image, hahaha. No problem in Verve! :D
It does get to stutter, if you use Averaging, but you must imagine that it would constantly average THE WHOLE IMAGE under the brush... kind of amazing, that it would work at all. But GL and the hardware is made of this sort of stuff.
Here to help! :D
http://www.taron.de
System Info: NVidia Gforce GTX 970, 2x 8core Xeon (2.67 Ghz), Windows 7
PreviousNext

Return to Your Artworks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software